Over Toast Literair met Kaat Haest

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

11 feb
Hoogstraten - zaal CeCilia

Toast Literair met Kaat Haest

De liefde voor klassieke muziek (en voor de Sint-Katharinakerk) kreeg Kaat mee via haar grootvader Fons Pans. Die herinneringen liggen aan de basis van deze Toast Literair- een herwerking van een verhalend concert dat ze eerder bracht bij Domestica Rotterdam. Onder de titel 'Bompa Bach' vertelt Kaat over samen cantates beluisteren in de auto, geld inzamelen voor een nieuw glasraam én zelf Bach spelen- afgewisseld met muzikale intermezzo's.  

zondag 11 februari 2024 van 11:30 uur tot 18:00 uur

Kaat Haest studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Wijsbegeerte aan de Uantwerpen. 

Ze gaf les aan de Academie voor Muziek en Woord in Hoogstraten, aan de Kunsthumaniora in Antwerpen en in de Bacheloropleiding Woordkunst. Daarnaast werkte ze freelance als verteller voor het Antwerp Symphony Orchestra en als radiopresentator bij Klara. Als coördinator bij Piazza&Stormkop focuste ze op kunsteducatie. Vorig jaar ruilde Kaat het podium in voor het platteland: ze staat tegenwoordig op het veld bij Groenlof, een biotuinderij in Lier, en geeft daarnaast Nedelands aan volwassenen bij EduKempen. 

Prijzen

Maximum aantal deelnemers : 72

€ 55 voor leden

€ 70 voor niet leden

hoogstraten.davidsfonds@telenet.be

Labels: Kunst & CultuurMuziek1 sessieActiviteitToast LiterairCultuurregio Kempen