Junior journalist

groep.jpg

Junior journalist

Proficiat aan alle laureaten van de opstel wedstrijd !

op 27 februari 2024 om 18:01

In september 2023 schreven 7 scholen uit groot Hoogstraten zich in voor de grote journalistenwedstrijd van het Davidsfonds. De leerlingen van het vijfde leerjaar zetten hun journalistieke pet op en gingen aan de slag met de titel "Oost west, thuis best " Van de 228 inzendingen selecteerde de jury de 24 beste verhalen. Alle 24 winnaars kregen boeken en een boekenbon. 

Een professionele jury koos de vier sterkste verhalen. 

Derde finalist werd Lena Voeten met "Tweede thuis", het verhaal dat ook de kinderjury het mooiste vond. Tweede finalist werd Ferre Laurijssen met "Wereldreis" en eerst werd Jovi Vorselmans met het verhaal " Ik was 19 jaar oud". De absolute laureaat werd Alexander Gabelko met " De magie van het huis" .   

Documenten

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit